S-a semnat contractul de finanțare pentru achiziția a 25 de microbuze electrice pentru transportul elevilor din Bistrița-Năsăud

FOTO cu caracter ilustrativ

Un număr de 25 de unități administrativ-teritoriale din Bistrița-Năsăud vor beneficia de microbuze electrice pentru transportul elevilor, în urma unui proiect pe care Consiliul Județean îl derulează prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Ministrul Educației, Ligia Deca, și administratorul public al județului Bistrița-Năsăud, Florin Moldovan, au semnat, miercuri, contractul de finanțare pentru achiziția celor 25 de microbuze electrice. La semnarea contractului a participat și ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan.

Investiția în achiziția celor 25 de microbuze electrice este de aproape 36 milioane lei, fonduri nerambursabile, alocate prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

Vor primi astfel de microbuze orașele Năsăud și Sângeorz-Băi și comunele Tiha Bârgăului, Telciu, Budacu de Jos, Târlișua, Maieru, Lunca Ilvei, Lechința, Șanț, Rebrișoara, Rebra, Parva, Leșu, Căianu Mic, Prundu Bârgăului, Poiana Ilvei, Ilva Mare, Rodna, Petru Rareș, Feldru, Cetate, Livezile, Ilva Mică, Teaca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *