Să iasă “pe interval!” Robert Sighiartău îl provoacă pe Radu Moldovan la o DEZBATERE televizată! Ce ziceți, se bagă șeful PSD sau se dă LOVIT?

Robert Sighiartău îl provoacă pe Radu Moldovan la o DEZBATERE televizată! La conferința de presă susținută la Aquabis, Robert Sighiartău a făcut dezvăluiri INCENDIARE, despre șmenurile din interiorul companiei condusă de Macarie Moldovan (fratele șefului PSD BN).

Robert Sighiartău a vorbit despre corupție, incompetență și angajați de partid care căpușează bugetul public al instituției.

În opinia lui Sighiartău, acestea ar fi principalele motive pentru care bistrițenii plătesc facturi cu cea mai scumpă apă din Ardeal!

Reporter: – Sunteți dispus să acceptați o înfruntare la o televiziune locală, o confruntare cu Radu Moldovan?

Robert Sighiartău: Eu nu numai că sunt dispus. L-am provocat de mai multe ori pe actualul președinte al Consiliul Județean să vină la dezbatere! Că până la urmă este datoria fiecărui politician să informeze, să existe o dezbatere cu privire la viitorul acestui județ .

Așadar, îl aștept pe Radu Moldovan la o dezbatere unde să aveți acces toți, toată presa, pentru ca oamenii să voteze informat și să știe exact fiecare candidat ce viziune are și să demonteze  ceea ce se întâmplă la Aquabis!

Robert Sighiartău zice că NU are neamuri angajate prin instituțiile publice! Radu Moldovan l-a pus pe frate-so la șefia Aquabis!

Radu Moldovan pregătește o revistă cu realizările pe Județ! 50.000 de euro, din bani publici pentru 100.000 de exemplare! Se distribuie GRATIS!

 Reporter: – Aveți rude prin instituții publice sau companii subordonate instituțiilor publice?

Robert Sighiartău: Nu, nu !Slavă Domnului, că de când sunt parlamentar, dat fiind faptul că mă bazez pe niste principii, NU am angajat pe nimeni în nicio instituție publică! Toate neamurile mele sau aproape toate neamurile mele, că am o grămadă de verișori , de nepoți suntem familii mari…  nu au fost angajați de către mine sau de către altcineva în instituții publice de când am intrat în politică și în viața politică națională!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!