Sala „full” la teatru! Peste 300 de oameni au savurat “Cerere în căsătorie”! Bistrița prinde gustul scenei!

Sala Centrului Cultural Municipal „George Coșbuc” a fost arhiplină la spectacolul de aseară. “Cerere în căsătorie” s-a jucat cu casa închisă, peste 300 de oameni fiind prezenți la acest eveniment.

 

Cei 3 bistrițeni au jucat impecabil!

Este a doua oară când se joacă la Bistrița piesa regizată de Cristian C.Nedea.  De fiecare dată a fost un succes, fapt ce arată că încet-încet, publicul bistrițean prinde gustul teatrului de calitate.

Publicul a venit special să-i vadă la treabă pe actorii Ramona Dumitrean, Ciprian Vultur şi Dorin C.Zachei.

Comedia rusească expune povestea de dragoste dintre Ivan Vasilievici Lomov și Natalia și modul original în care o cere în căsătorie. Socrul mic (interpretat de Dorin Zahei), intervine în discuții și scenariul are parte de răsturnări de situație și elemente-surpirză…

Dialogul savuros a stârnit hohote de râs și publicul a gustat din plin comedia scrisă de Cehov.

Minute întregi de aplauze, la final!

Finalul piesei a fost aplaudat la scenă deschisă de spectatorii încântați de spectacol.

În 2 ani de mandat, Gavril Țărmure a schimbat din temelii conceptul de cultură, pe municipiu! Bistrița TREBUIE să aibă trupă de teatru!

Managementul lui Gavril Țărmure se dovedește unul de succes iar directorul Centrului Cultural Municipal reușește într-un termen scurt să-și impună viziunea culturală.

Pe teatru, publicul este în formare și devine obligatorie închegarea unui nucleu de actori profesioniști și alcătuirea unei trupe de teatru, proiect pe care Țărmure este obligat să-l implementeze cât de curând posibil…