Sâmbătă se deschide sezonul moto 2024. Marș al motocicliștilor pe străzile din Bistrița

Motocicliștii bistrițeni își dau întâlnire, sâmbătă, 27 aprilie, în poligonul de pe strada Grănicerilor, unde va avea loc evenimentul „Fii motociclist pentru o zi”, în cadrul căruia va fi marcată și deschiderea sezonului moto 2024.

Evenimentul este organizat de cluburile Trust MC și Iron Fist MC și are ca scop promovarea culturii moto și a stilului de viață asociat motocicletelor și bikerilor.

În cadrul evenimentului, va fi marcată și deschiderea sezonului moto 2024 cu tradiționalul marș moto pe străzile orașului, dar și cu prezentări de motociclete electrice de la 070, motociclete, scutere și ATV-uri de la Mvmotors, standuri cu produse și accesorii reprezentative acestui domeniu de la Tito Atelier și Na. Pe parcursul evenimentului, participanții, peste 14 ani, vor putea să „dea o tură cu motorul” ca pasageri, iar cei sub 14 ani vor fi plimbați de instructori moto cu care suntem parteneri. În premieră la Bistrița, va avea loc un show de stunt riding al băieților de la K Team din Ungaria și o tombolă unde se pune la bătaie o școlarizare moto/auto gratuită din partea JRX Drive și un ITP moto gratuit de la ILSO Autotest. După terminarea programului în aer liber, participanții sunt așteptați la Soho Music Hall unde va avea loc un concert al trupei Altar”, spun organizatorii.

Trust MC Bistrița dorește să dezvolte acest eveniment de la an la an și să pună bazele unei comunități moto bistrițene bazate pe prietenie și respect.

Vă așteptăm, cu mic cu mare, pe data de 27 aprilie 2024 să ne cunoaștem și să arătăm de ce ne plac nouă așa de mult motocicletele“, mai menționează organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!