Scandal într-un bar din Bistrița. Tânăr din Dumitrița, reținut după o bătaie în urma căreia un bărbat a ajuns în stare gravă la spital

 

 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus măsura reținerii pentru 24 ore, față de un tânăr de 19 ani, din Dumitrița,  iar în cursul acestei zile îl vor prezenta instanței, cu propunere de arestare preventivă.

În fapt, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că, un bărbat de 34 de ani, din Bistrița, a fost agresat, fiind transportat la spital, în stare de inconștiență. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului Investigații Criminale au identificat un tânăr de 19 ani, din Dumitrița, pe care îl bănuiesc de comiterea faptei. Din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit faptul că, la data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 03.00, în timp ce se afla în incinta unui club din Bistrița, tânărul de 19 ani l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe cel de 34 de ani. În urma loviturilor, bistrițeanul fost transportat la spital în stare de inconștiență, fiind supus unei intervenții chirurgicale”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma examinării medico-legale, s-a constatat faptul că acesta necesită pentru vindecare 50-55 de zile de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

error: Content is protected !!