Scandal la Lunca Ilvei. Trei persoane, la Poliție

La sfârșitul săptămânii trecute, un scandal a izbucnit în localitatea Lunca Ilvei, între mai multe persoane, fiind necesară intervenția Poliției pentru aplanarea conflictului. Trei persoane au fost conduse la sediul Poliției, două dintre ele fiind amendate. 

”În seara de 14 octombrie, în jurul orei 23.20, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe o stradă din Lunca Ilvei, a izbucnit un scandal între mai multe persoane. Polițiștii au intervenit pentru aplanarea scandalului, fiind conduse la sediul Postului de Poliție Lunca Ilvei trei persoane, toate din localitate. Din primele verificări efectuate a reieșit faptul că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 39 de ani l-ar fi lovit cu un cuțit, provocându-i o tăietură superficială, în zona piciorului, unui tânăr de 25 de ani. Ulterior, ar fi intervenit la scandal un alt tânăr de 25 de ani care l-ar fi lovit pe bărbatul de 39 de ani. Niciuna dintre persoanele implicate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul de 39 de ani și tânărul care ar fi intervenit ulterior au fost sancționați contravențional pentru încălcarea Legii 61/1991, cu sancțiuni în cuantum de 1.000 de lei fiecare”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

De asemenea, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!