Scandal izbucnit la Sângeorz-Băi, aplanat de jandarmi. S-au dat amenzi de peste 10.000 de lei

În a treia zi de Paști, un scandal a izbucnit în Parcul Central din orașul Sângeorz-Băi, jandarmii intervenind în zonă pentru aplanarea conflictului.

Un bărbat prezent în a treia zi de Paști la o manifestare cultural-artistică și care se afla sub influența băuturilor alcoolice a provocat un scandal la unul dintre punctele de servire a unor produse tradiționale din localitatea Sângeorz-Băi. Jandarmii care asigurau măsurile de ordine publică în zonă, au intervenit pentru aplanarea conflictului și au aplicat un număr de șase sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.500 lei“, a precizat Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

Sursa citată a menționat că au fost aplicate trei amenzi în valoare totală de 9.000 lei pentru împiedicarea organelor de ordine pentru a-și exercita atribuțiile de serviciu, o amendă în valoare 500 lei pentru refuz de legitimare, o amendă în valoare 500 lei pentru participare la scandal, respectiv o amendă în valoare 500 lei pentru adresare de injurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *