Se apropie de final perioada de înscriere în concursul ”Bistrița verde”

Se apropie de final perioada de înscriere în concursul ”Bistrița verde”, anunță Primăria Bistrița.

Potrivit municipalității, înscrierea locațiilor în concurs se mai poate face până la data de 31 august, fie online la adresa bistritaverde@gmail.com, fie la sediul Primăriei din strada Gheorghe Sincai, nr. 2 – Centrul de Relații Publice.

Concursul ”Bistrița verde” are trei secțiuni: „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”, „Cel mai frumos balcon cu flori” și „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”.

Pentru fiecare secţiune sunt alocate trei premii în bani, sumele fiind asigurate din bugetul local al municipiului Bistriţa pe anul 2023. Astfel: Premiul I – 500 lei, Premiul II – 350 lei, Premiul III – 250 lei.

La fel ca și la edițiile anterioare, votul cetățenilor reprezintă 25% din valoarea punctajului final, iar punctajul comisiei de evaluare reprezintă 75% din acesta. 

Locațiile înscrise în concurs vor fi afișate pe site-ul Primăriei municipiului Bistrița unde, în perioada 1 – 15 septembrie, pot fi votate online.

Premierea câştigătorilor concursului ”Bistriţa verde” se va face în luna septembrie.

Informații cu privire la concursul ”Bistrița Verde”, formularul cererii de înscriere, regulamentul de organizare și criteriile de acordare a premiilor se pot obține astfel:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *