Se înființează puncte de lucru destinate medicinei de urgență la Mureșenii Bârgăului și Uriu

Două puncte de lucru destinate medicinei de urgență vor fi înființate în localitățile Mureșenii Bârgăului și Uriu, a anunțat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Șeful administrației județene precizează că Ministerul Sănătății a aprobat solicitarea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud de a înființa astfel de puncte în cele două localități.

Serviciul de Medicină de Urgență este și mai aproape de oamenii din județ, Ministerul Sănătății aprobând solicitarea noastră, de înființare a încă două puncte de lucru în județ, la Mureșenii Bârgăului (comuna Tiha Bârgăului) și Uriu. Aceste două noi puncte de lucru vor asigura o promptitudine sporită la solicitările cetățenilor din zonă. Felicitări, tuturor celor implicați în acest demers demn de toată admirația, domnului doctor Tiberiu Tudor, membru al Comisiei, doamnei Anabella Muzsi și domnilor primari, domnului primar de la Tiha Bârgăului, Vasile Șut și domnului primar Radu Spermezan, primarul comunei Uriu. Mulțumim, domnului Ministru Alexandru Rafila, pentru ca a dat curs solicitărilor noastre”, a transmis Emil Radu Moldovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *