Ședință la Primăria Bistrița pentru realizarea studiului de fezabilitate al noii piețe agroalimentare din Decebal

La sediul Primăriei Bistrița a avut loc o ședință de lucru pentru realizarea studiului de fezabilitate al noii piețe agroalimentare din Decebal, spune primarul Ioan Turc.

La ședință au luat parte reprezentanți ai Primăriei Bistrița și proiectantul noii piețe ce urmează să fie construită în Decebal, fiind prezentate cele mai importante puncte din studiul de fezabilitate.

În spațiul actualei piețe care va fi demolată, va fi ridicată o clădire modernă ce va constitui, practic, alternativa locală la comerțul marilor retaileri. Complexul va fi prevăzut cu zone distincte pentru producătorii locali și comercianți, cu spații pentru vânzarea produselor de tip industrial și cu zone de refrigerare, congelare, depozitare. Proiectul include și amenajarea unei parcări generoase”, a explicat primarul Ioan Turc.

Municipalitatea precizează că finanțarea acestui obiectiv este asigurată din bugetul local și dintr-un împrumut deja accesat.

”Fiind vorba de o activitate aducătoare de venit, creditul se va plăti, practic, din chiriile percepute pentru utilizarea spațiilor din viitorul centru comercial”, a adăugat Ioan Turc.

error: Content is protected !!