Și tu poți contribui la amenajarea unor foișoare pe Valea Cascadelor din Sângeorz-Băi!

 

Primăria orașului Sângeorz-Băi intenționează să amenajeze foișoare pe Valea Cascadelor, dar încearcă să implice în această activitate și locuitorii cei mai îndemânatici și mai pricepuți ai zonei.

Astfel, primarul Traian Ogâgău face apel către toți cei care au cunoștințe în acest domeniu, lansându-le provocarea de a participa, în mod voluntar, la acțiunea de amenajare a unor foișoare, urmând ca la final să le fie recunoscută munca. Numele celor care vor contribui la ridicarea foișoarelor va fi gravat pe plăcuțe care vor fi montate pe fiecare foișor.

”Primăria în colaborare cu Ocolul Silvic demarează amenajarea unor foișoare pe Valea Cascadelor, astfel încât, noi să ne putem bucura de ele și să le întreținem fiecare! În această idee, rog personal, pe toți meseriașii în domeniul foișoare (har domnului că avem bugăți), să participe la un voluntariat de câte o zi – două, să-și pună amprenta pe acest frumos proiect și bineînțeles, la final, o tăbliță gravată în alamă, cu numele echipei care l-a ridicat să vadă nepoții lor, dacă a ține atât, ce frumos a lucrat bunicul”, a transmis, printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare, primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău.

Primarul mai afirmă că administrația locală pune la dispoziția celor interesați  materialele necesare pentru realizarea foișoarelor.

Toți cei care vor să participe la această acțiune se pot înscrie până în data de 20 iunie, iar execuția lucrărilor trebuie să se încheie până la Zilele Orașului Sângeorz-Băi, programate pentru perioada 23-25 august!

 

error: Content is protected !!