Silvia Galben (PMP B-N): „Avem o victorie, trebuie să continuăm lupta!”

Secretarul general al Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud, Silvia Galben, este de părere că decizia PRO România de a nu intra într-o alianță alături de PSD și ALDE nu este decât un joc politic. La fel ca președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, și Silvia Galben susține ideea unei alianțe anti PSD la nivel județean. 

 

”’Cartelul politic’ format din PSD, PRO România şi ALDE şi-a pierdut unul din membri chiar înainte de oficializare. Aşa cum ne-au obişnuit, cei de la PRO România preferă să stea cu fundul în două luntri, susţinând că vor merge pe liste separate la alegerile locale, dar îl vor susţine pe PSD-istul Radu Moldovan la preşedinţia Consiliului Judeţean”, este de părere secretarul general al PMP Bistrița-Năsăud.

Silvia Galben susţine că, în opinia sa, singură soluţie raţională împotriva PSD este ”o alianţă judeţeană anti-PSD, singura care poate fi o rezolvare pentru alegerile locale într-un singur tur de scrutin, sacrificate pe altarul instabilităţii politice”.

În acest context, Silvia Galben a lansat și un apel către partidele de dreapta: ”Avem o victorie, trebuie să continuăm lupta împotriva aşa-numitului „cartel politic” de stânga pentru a apăra interesele bistriţenilor”. 

error: Content is protected !!