Ionuț Simionca atacă gruparea Dragnea pentru manevra „PSD +ungurii = LOVE”: „Compromis inacceptabil. Probabil dacă se cerea autonomia ținutului secuiesc o puneau pe tavă, la cât sunt de disperați”

„Pentru a-și asigura numărul necesar de parlamentari și pentru a trece moțiunea de cenzură împotriva propriului guvern, PSD a făcut un compromis inacceptabil. A dat mâna cu UDMR! 30 de parlamentari o să voteze moțiunea, iar pentru asta PSD a trecut în senat, legea prin care ziua de 15 martie să fie declarată ziua maghiarilor din România! Probabil dacă se cerea autonomia ținutului secuiesc o puneau pe tavă, la cât sunt de disperați.”  a comentat Ionuț Simionca , deputat PMP.

 

Simionca: „Această criză politică pentru care se fac responsabili doar cei din alianța PSD-ALDE, nu face bine țării şi cu atât mai puțin județului nostru!”

r21-800x400

r4

 

 

 

 

 

Această criză politică pentru care se fac responsabili doar cei din alianța PSD-ALDE, nu face bine țării şi cu atât mai puțin județului nostru! Mă îngrijorează faptul că Bistrița-Năsăud are multe proiecte de dezvoltare promise de Grindeanu şi Dragnea, care acum se ceartă făcând ca aceste proiecte să nu aibă siguranța continuității. Decizia PSD şi ALDE BN de a se poziționa împotriva ministrului Grindeanu, fac ca județul nostru să rămână izolat, în cazul în care Grindeanu iese câștigător. În această situație ALDE va ieşi de la guvernare, lucru care ne va dezavantaja enorm.

Acest partid mamut a fost scăpat de sub control şi se autodistruge încet şi sigur! Oamenii aceştia care se joacă de-a politica, ne arată că pentru PSD şi ALDE, în acest moment primează doar interesele personale şi cele de grup, iar interesele naționale şi prioritățile României sunt fără importanță.
PSD şi ALDE vor depune săptămâna viitoare o moțiune de cenzură împotriva guvernului Grindeanu! În această conjunctură declar urmatorele:

• PMP nu va face nici o alianță de susținere parlamentară, şi nici alianță de guvernare cu PSD-ul. Altfel spus, nici cu Dragnea în alianță parlamentară, şi nici cu Grindeanu la guvernare.
• PMP nu a avut niciun fel de discuţii cu reprezentanţii celor două tabere din PSD pentru soluţionarea crizei.
• PMP nu va vota în Parlament Moţiunea PSD-Dragnea împotriva Guvernului PSD-Dragnea. – a postat Simionca.