Ioan Someșan: „Alianța Noastră România crește vertiginos!” Avocatul e revoltat pe sondajele FALSE care MANIPULEAZĂ!

Scrisoare publică, adresată de avocatul Ioan Someșan „acelei părți a presei aservite, care, implicit, dezinformează cititorii sau alegătorii”:

UN CERC VICIOS PERICULOS !

Mă adresez, cu mult respect, dragoste și înțelegere limitată, celor care publică sondaje electorale mincinoase și, deopotrivă, acelei părți a presei aservite, care, implicit, dezinformează cititorii sau alegătorii. În vremea regimului comunist am avut 2 posturi TV, ceva radio și ceva ziare. Azi avem inflație de posturi TV, radiouri și ziare tipărite pe hârtie sau on-line ! Cum credeți că supraviețuiesc atâtea, din ce bani ? Răspuns: din publicitate, dar și din plăți făcute de cei interesați ! Din această cauză, multe sondajele oficiale sunt mincinoase și o parte din presă este aservită.

Deci, politicienii corupți vă plătesc bine, ca să le faceți publicitate. Ca să aibă bani cu ce vă plăti, ei fură în continuare din banul public, comit acte de corupție. Consecința: nu rămân bani în buget pentru a susține învățământul, sănătatea, a mări salariile și pensiile mici, a construi autostrăzi, drumuri, spitale și mai ales a reduce povara fiscală (impozitele și taxele) pentru investitorii români din industrie și agricultură, singurii producători de bani (cheltuitori de bani sunt mult mai mulți !).

Așa rămâne România o țară cu majoritatea locuitorilor ei săraci, care o duc greu. Din această cauză, calitatea învățământului, calitatea asistenței medicale și altele au scăzut !

Sunt convins că ați putea trăi la fel de bine, chiar mai bine, toți cei din presă și institutele de sondare a opiniei publice, dacă:

– ați face publicitate celor corecți, cinstiți, competenți, patrioți, care urmăresc binele general, nu doar binele lor personal ori a unui grup din care fac parte;
– ați susține calitatea, competența, valorile naționale și munca productivă, ați susține capitalul românesc, investitorii români din industrie și agricultură;
– ați critica nemunca, mentalitatea unora, care, vor să munească tot mai puțin și să câștige tot mai mult, chiar prin mijloace necinstite, penale, urmând a fi „cazați” temporar, tot pe banii noștrii, în penitenciarele supraaglomerate;
– ați susține multele talente pe care România le are, începând de la elevii medaliați la concursurile internaționale, până la inventatorii români apreciați, racolați și plătiți bine în străinătate.

Vă dau un exemplu, care demonstrează ce politică antinațională fac aceia care lasă medicii să plece în străinătate, după ce noi toți – din bugetul statului- i-am școlit foarte bine (școala medicală românească este apreciată), apoi i-am plătit mai prost decât pe alți slujbași bugetari, nu le-am creat condiții optime de muncă în spitale. E firesc să plece și eu nu-i pot condamna ! Culmea prostiei guvernanților noștrii este că: medicii români îi tratează pe români în străinătate, iar România plătește din bugetul sănătății aceste servicii medicale prestate în spitale din străinătate, de medicii români, școliți în România, pe banii noștri !

m-a

zz

 

 

 

 

 

 

 

– Un alt exemplu concret, recent: Teodorescu Constantin scrie pe Facebook: Astăzi, un coleg de-al meu a fost contactat de IMAS pentru un sondaj prin telefon. L-au ținut 10 minute, a rezistat eroic, era curios să vadă ce întreabă ăia ! Interesant e că au întrebat câtă încredere are în vreo 10-15 personalități politice, printre care se numărau și Macovei și Zgonea, DAR NU MARIAN MUNTEANU!!! Pe urmă au întrebat cu care partid ați vota dintre următoarele ……, inclusiv M10 !!!!! Dar nu de Alianța Noastră România a lui Marian Munteanu! Acuma na, sunt curios și eu, cine-a comandat sondajul și care-o fi intenția? Eu îi răspund așa domnului Teodorescu C-tin: Sondajele electorale, dar și multe ziare, TV dezinformează intenționat publicul pentru a favoriza unele partide, care le dau bani grei ! Cum credeți că supraviețuiesc atâtea ziare și televiziuni în România ! Răspuns: „Mințind poporul cu televizorul ! ” și nu numai…!

– Stați liniștiți ! Alianța Noastră România avea 5 % în sondajele reale acum 2 luni, astăzi are peste 8 % și crește vertiginos.

– Oricum, nu noi, cei din ANR avem de pierdut, ci dumneavoastră alegătorii ! Nu mergeți la vot sau nu votați ANR, veți avea aceiași politicieni corupți sau pe mai tinerii colegi de partid pregătiți, educați de ei ! SUSȚINEȚI PATRIOȚI ! SUSȚINEȚI CARACTERE ! SUSȚINEȚI BUNUL SIMȚ ! Cel fără caracter și fără bun simț este egal cu zero, adică o nulitate !

avocat Ioan Someșan, candidat pentru funcția de senator de Bistrița din partea Alianței Noastre România

error: Content is protected !!