No’ asta viziune de incompetenți: Slătinița, cartierul fără rețele de apă-canal va avea un cămin cultural modern, de 2 MILIOANE de lei! Licitația e gata, urmează o altă licitație de 1.5 MILIOANE de lei, pe spații verzi și teren de sport!

Primăria Bistrița a accesat mai multe fonduri europene pentru realizarea de parcuri și cămine culturale în localitățile-componente. Astfel, se vor amenaja parcuri și zone verzi în Wonderland, Viișoara, Slătinița iar cămine culturale se vor realiza în Slătinița și Ghinda. Localitățile – componente sunt într-un stadiu de subdezvoltare și au fost ignorate în cei 10 ani de administrație PSD. În Slătinița NU există apă-canal, în Sărata de asemenea NU sunt rețele, iar în Ghinda, Sigmir și Viișoara, străzile sunt praf și pulbere și NU există un program de asfaltare și extindere iluminat public.

 

Execuție lucrări de construcții aferente obiectivului de investiții: ”Reabilitare și extindere Cămin Cultural localitatea componentă Slătinița, municipiul Bistrița” a fost câștigat de FLAELY GRUP. VALOARE CONTRACT: 2.120.377 lei + TVA – execuția propriu-zisă.

ELECTRO-URSA SERVCOM S.R.L.  – VALOARE CONTRACT 100.878 lei + TVA- va realiza instalațiile electrice.

Căminul cultural va fi complet reabilitat și va fi extins. Se vor reface instalațiile, fațadele, acoperișul și clădirea va deveni una modernă. Investiția se realizează din fonduri europene!

Primăria Bistrița se laudă cu investiții de 1 MILION de euro din bani europeni și va construi: un cămin cultural și un teren de sport în cartierul fără apă și canalizare.

Teren de sport în Slătinița, proiect de 1.5 MILIOANE de lei!

Proiectul este finanțat din bani europeni și este estimat la 1.460.000 lei + TVA (peste 300.000 de euro. În 4 iulie 2018 se vor dechide ofertele și firma desemnată câștigătoare va începe lucrările de execuție a acestui obiectiv.

“Amenajarea zonei centrale inclusiv teren de sport in localitatea componenta Slătinița” se află în licitație!

Ce lucrări se fac:

– lucrări de consolidare a terenului
– alei și trotuare
– decolmatare șanțuri
– teren sitetic, cu dimensiunea 40 m x 24 m
– amenajare parcări
– amenajare parc de joacă
– lucrări de amenajare a spațiilor verzi.
– se vor monta bănci, mese de șah, coșuri de gunoi.

Slătinița NU are rețele de apă-canal! Primăria Bistrița Nu a realizat nicio investiție în 10 ani!

Deocamdată, Primăria Bistrița NU a accesat niciun fel de fonduri pentru extinderea rețelelor de utilități și pentru a crea locuitorilor condiții optime, dacă tot plătesc impozite de oraș! În ultimii ani, localitatea Slătinița a fost alimentată de cisterna pompierilor, chemați de urgență în special în perioada caniculară.

Primăria Bistrița ar putea investi în extinderea de rețele de apă-canal, dar momentan NU a făcut nimic în sensul ăsta și în privința extinderii de rețele s-a axat pe zona Wonderland.

Slătinița NU poate avea canalizare prin master-planul de apă-canal deoarece are prea puțini locuitori și nu îndeplinește criteriile de eligibilitate. În consecință, din bani europeni NU se pot realiza rețele de canalizare.

Soluții ar fi:

– finanțare guvernamentală prin PNDL
– finanțare din bugetul local.

Deocamdată, Primăria Bistrița NU a accesat niciun fel de fonduri pentru extinderea rețelelor de utilități și pentru a crea locuitorilor condiții optime, dacă tot plătesc impozite de oraș! În ultimii ani, localitatea Slătinița a fost alimentată de cisterna pompierilor, chemați de urgență în special în perioada caniculară.

Investiții în localitățile-componente: parcuri  și cămine culturale, plus aceleași promisiuni ca-n 2016! Fără asfalt și fără rețele de apă-canal!

Primăria Bistrița ar putea investi în extinderea de rețele de apă-canal, dar momentan NU a făcut nimic în sensul ăsta și în privința extinderii de rețele s-a axat pe zona Wonderland. În localitățile componente NU s-a implementat niciun proiect de asfaltare și majoritatea străzilor sunt pietruite. NU există capele mortuare, iar administrația PSD reia aceleași promisiuni ca-n campania electorală.

error: Content is protected !!