Șmenuri în acte, cu lemne transportate FICTIV în comuna Șanț (4.5 mc)! S-a confiscat CAMIONUL cu remorcă telefoanele mobile folosite „în combinație!” Dosar PENAL pe fals informatic!

În data de 4 mai, în cadrul acțiunii desfășurate, în localitatea Livezile, polițiștii din cadrul Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol au identificat oprit pe marginea carosabilului un autotren.

La volanul autoutilitarei, a fost identificat un bărbat de 44 ani, din Șanț. În urma verificărilor s-a constatat faptul că pentru ansamblul auto a fost emis de către o societate comercială, un aviz de însoțire a materialului lemnos pentru 4,50 mc, cherestea specia molid.

În interiorul semiremorcii, polițiștii au găsit 10 radiatoare din oțel, fără a mai fi identificată altă marfă sau materialul lemnos.

Dosar PENAL pe FALS informatic! S-a confiscat CAMIONUL cu remorcă + telefoanele mobile folosite în combinație!

Avizul emis ar fi indicat faptul că materialul lemnos ar fi fost încărcat de la punctul de lucru din Bistrița a societății comerciale, urmând să fie transportat la un alt punct de lucru al aceleiași societăți comerciale, în localitatea Șanț, cu scopul de a regla diferențele stocurilor scriptice și faptice între cele două puncte de lucru.

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, au început efectuarea de cercetări în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de fals informatic. Totodată, în cadrul dosarului penal întocmit a fost dispusă indisponibilizarea ansamblului auto precum și a telefoanelor mobile folosite, în vederea instituirii sechestrului asigurător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *