Șofer din Bistrița, cercetat pentru că ar fi acroșat un pieton și ar fi părăsit locul accidentului

Un tânăr din Bistrița s-a ales cu dosar penal și este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Acesta, în timp ce conducea o mașină, este bănuit că ar fi acroșat un pieton și că ar fi plecat de la locul accidentului.

”La data de 10 august, în urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier Bistrița au identificat un tânăr de 23 de ani, din Bistrița, bănuit că ar fi fost implicat într-un accident rutier, părăsind locul producerii acestuia. Accidentul a fost sesizat ieri, în jurul orei 18.50, prin 112. În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că, în municipiul Bistrița, în apropierea unei treceri pentru pietoni, un minor care se deplasa pe lângă bicicletă a fost acroșat de un autoturism, iar conducătorul auto a plecat de la fața locului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, în urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că acesta deține permis de conducere valabil, eliberat de autoritățile din Spania”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Bistrița continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și vătămare corporală din culpă.

error: Content is protected !!