Șofer din Bistrița-Năsăud, care conducea un autocar în care se aflau zeci de pasageri, implicat într-un accident produs pe DN 1, în județul Sibiu

Un tânăr de 33 de ani din județul Bistrița-Năsăud, care conducea un autocar în care se aflau zeci de pasageri, a fost implicat, luni dimineața, într-un accident produs în localitatea Porumbacu de Jos din județul Sibiu.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs pe DN 1, km. 277+600m, la intrarea în Porumbacu de Jos dinspre Avrig, între un autocar, condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, și un ansamblu rutier condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Dolj.

În accident au fost implicate 57 de persoane, respectiv șoferii celor două autovehicule și pasagerii din autocar.

La faţa locului au fost mobilizate echipaje de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu și ale Serviciului de Ambulanță al județului Sibiu, fiind activat Planul Roșu de Intervenție.

Șoferul autocarului a rămas încarcerat, acesta fiind extras de echipajele de descarcerare și preluat inconștient de un echipaj SMURD. Bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost transportat la UPU Sibiu inconștient.

Alte două persoane au fost preluate de echipajele medicale. Este vorba despre două femei. Una în vârstă de 19 ani, din Călărași, care a suferit un traumatism cranian, și una de 38 de ani, din Brăila, cu plagă tăiată. Ambele au fost transportate la UPU Sibiu. 

Şoferul autocamionului și restul persoanelor implicate în accident au refuzat transportul la spital.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea acestui accident.

FOTO: INFO Trafic 24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!