Șoferiță care a efectuat depășiri neregulamentare pe DN 17, trasă pe dreapta de polițiști. Ce au constatat oamenii legii

O șoferiță care a efectuat depășiri neregulamentare pe DN 17 a fost trasă pe dreapta de polițiștii care supravegheau traficul rutier. Oamenii legii au constatat nereguli în cazul acesteia și au întocmit dosar penal pe numele ei, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 1 iulie, în cadrul activităților de monitorizare a traficului rutier, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au oprit un autoturism al cărui conducător auto a încălcat regulile de circulație, în sensul că a efectuat două manevre neregulamentare de depășire. Autoturismul în cauză se deplasa pe Drumul Național 17, pe direcția Vatra Dornei înspre Bistrița, iar la volan a fost identificată o femeie de 48 de ani din Poiana Ștampei, județul Suceava. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că aceasta are suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice”, se arată în buletinul Poliției.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis. Totodată, femeia a fost sancționată pentru abaterile de natură contravenționale săvârșite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!