Sorin Hangan îi acuză pe PSD-iștii Crețu și Costică Rus că au ignorat Colegiul Rebreanu, iar acum… „cresc copaci pe vârful clădirii!”

Consilierul local Sorin Hangan a lansat câteva atacuri la adresa PSD- iștilor Crețu și Costică Rus fost director al Colegiului Liviu Rebreanu, pe motiv că au IGNORAT reabilitarea corpului principal al clădirii CNLR, ajuns într-o fază avansată de degradare.  

„Am vorbit zilele trecute aici în spaţiul virtual şi de nenumărate ori în şedinţele de consiliu, de grija pe care trebuie să o avem pentru clădirea principală a Colegiului Naţional Liviu Rebreanu. Nu înţeleg cum se „bate” viceprimarul pentru reabilitarea acestor importante edificii ale oraşului şi nu înţeleg nici cum s-a bătut primarul, fostul director-consilier PSD, Rus şi tot PSD-ul lor. Au făcut ce-au făcut şi lucrurile arată cum se văd. Cresc copaci pe vârful clădirii, iar tavanul îi cade în cap domnului consilier local, cu vechime mare în ambele instituţii.

„Domnilor, nu mai inventaţi poveşti. Domnule viceprimar, ocupaţi-vă de ce vă pricepeţi, lăsaţi proiectele mari, că sunteţi depăşit de situaţie. Vedeţi cu gropile prin oraş, cu zăpada şi curăţatul pomilor. Pentru orice faceţi, aveţi nevoie oricum de un deceniu şi nu cred că mai apucaţi să faceţi ceva, iar decât să stricaţi bani, cum aţi stricat cu pârtia, mai bine nu faceţi nimic. De anul viitor nu mai aveţi majoritate fiindcă s-a lămurit lumea cu voi. Sunteţi 11 consilieri din 21, dar mai rău nu se poate.” – a postat  Sorin Hangan, președintele PNL Bistrița.

 

Sorin Hangan – consilier local PNL