Spectacol culinar pregătit de chef Nina Rus și invitații săi, de Ziua Națională a României

De Ziua Națională a României, Asociația Produs în Bistrița-Năsăud pregătește un spectacol culinar cu bucate tradiționale preparate de chef Nina Rus și invitații săi. De asemenea, tot pe 1 decembrie, la Bistrița va fi organizat și un târg tradițional. 

”Au reprezentat cu succes gastronomia tradițională prin toate colțurile lumii, au gătit românește la Alba Iulia de Centenarul Marii Uniri și, de 1 Decembrie 2019, Nina Rus și invitații ei vin să ne încânte cu un spectacol culinar de excepție”, anunță reprezentanții Asociației Produs în Bistrița-Năsăud.

Printre invitații Ninei Rus se vor număra Florin Vechiu, Fulop Attila, Marius Dejanschi, Bogdan Câmpanu, Clyde Nemes, Daniel Ursa, Vasile Hotca, Ionuț Mangiu.

Evenimentul pregătit de Asociația Produs în Bistrița-Năsăud se va desfășura în zona Piața Centrală – pietonalul Liviu Rebreanu, duminică, 1 decembrie, de la ora 14:30. Partenerii asociației în organizarea evenimentului sunt Liceul Tehnologic de Servicii Bistrița și Liceul Tehnologic Agricol Bistrița.

Pentru organizarea zilei de 1 decembrie, autoritățile au alocat un buget de 100.000 de lei. Bistrițenii vor avea parte și de un spectacol folcloric susținut de Ansamblul Profesionist Dor Românesc al Centrului Județean de Cultură Bistrița-Năsăud, precum și un spectacol de muzică și dans pentru copii și un foc de artificii.

Tot pe 1 decembrie, vor fi aprinse și luminile feerice din fața Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. ”Am pregătit cel mai spectaculos și colorat eveniment de până acum, alături de Prietenii lui Moș Crăciun – Funtasticii. Copii, părinți, bunici, vă aștept pe toți la deja tradiționala aprindere a luminițelor de Crăciun, la un spectacol de muzică, dans, foc de artificii, animație stradală, retragerea cu torțe și multe surprize!”, spune președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan. 

 

error: Content is protected !!