Spectacol inedit de muzică clasică şi dans, joi la Palatul Culturii

Asociația Aripi de Copil organizează joi, 28 martie, de la ora 18.00, la Palatul Culturii, un concert deosebit, în premieră la Bistrița. Sunt invitați copii , tineri, părinți, bunici și dascăli, să se bucure de un spectacol inedit de muzică clasică şi dans.

Cu sprijinul Centrului Cultural Municipal „George Coşbuc”, Noua Orchestră Transilvană, formată din soliști ai Filarmonicii din Cluj-Napoca şi avându-l ca dirijor pe domnul Grigore Ciobanu, împreună cu invitatul special domnul Cristian Braica, contrabasist al Orchestrei simfonice a Radio Difuziunii Frankfurt am Main, vor încânta publicul bistriţean.

Piesa “Carnavalul Animalelor “ de Saint Saens, pusă în scenă la Bistriţa de euritmistul Alexandru Bugnariu, este o operă cunoscută publicului din toată lumea făcând parte dintr-un repertoriu muzical clasic.

Muzica minunată se va împleti cu dansul, mimica și expresivitatea dansatorilor de carnaval.

”Dorim să oferim celor mici și celor mari o ocazie de petrecere a unei serate muzicale deosebite, un moment de relaxare petrecut între copii, dascăli, părinți și bunici. Insuflarea valorilor profunde sufletești se desăvârșesc prin timp de calitate petrecut împreună“. Puteți să susțineți acest spectacol cu share pentru a putea pune un strop de bucurie în cât mai multe suflete”, spun organizatorii.

Biletele se pot achiziționa la sediul asociației Aripi de Copil, Piata centrala 33 IV Bistrița. Informații suplimentare (WhatsApp) 0754 788 030 /0744 599 091.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *