FOTO: Spectral Mobilă a deschis un magazin în Bistrița

Compania Spectral Mobila S.A. a inaugurat, la data de 1 iulie, un magazin în municipiul Bistrița, cel de-al 38-lea de acest fel din România. Noul magazin a fost deschis în Piața Morii nr. 56, va fi administrat în sistem de franciză și va comercializa toate produsele fabricate de companie.

Spațiul în care a fost deschis magazinul are o suprafață de 300 mp, investiția în amenajarea acestuia ridicându-se la 200.000 de euro.

“Continuăm seria deschiderilor de magazine cu primul showroom Spectral Mobilă din județul Bistrița-Năsăud. Suntem încântați că din ce în ce mai mulți parteneri își doresc să acceseze o franciză Spectral Mobilă, iar din acest motiv continuăm investițiile și în creșterea capacității de producție prin achiziția de noi utilaje cu o capacitate mai mare de producție, dar și în creșterea flotei de camioane pentru livrarea produselor către noile locații. Suntem pe ultima sută de metri și cu construcția centrului logistic din apropierea fabricii care va avea o suprafață de depozitare de peste 3.500 mp”, a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila S.A., citat de Economica.net.

Spectral Mobila S.A. deține o fabrică în apropierea municipiului Bârlad în care produce o gamă completă de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, holuri, băi, birouri sau produse tapițate cum ar fi canapele, fotolii sau colțare.

Produsele fabricate de Spectral Mobila S.A. sunt comercializate printr-o rețea de șapte magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 31 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Baia Mare, Bistrița, Botoșani, Brăila, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Cluj-Napoca, Focșani, Iași, Întorsura Buzăului, Mangalia, Miercurea Ciuc, Moreni, Oltenița, Pitești, Roman, Săcele, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmației, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos, Târgu Jiu, Timișoara și Turda și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie (www.spectral.ro), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro, altex.ro, vivre.ro, cel.ro, elefant.ro și esteto.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!