FOTO: Stațiunea Băile Figa, pregătită să primească turiști

FOTO: Instants4ever

Un nou sezon estival s-a deschis sâmbătă, 15 iunie, la Băile Figa, turiștii care vor alege complexul balnear din apropierea orașului Beclean având la dispoziție facilități diverse de relaxare și de petrecere a timpului liber.

Vă așteptăm la Băile Figa”, a transmis primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Potrivit edilului din Beclean, tarifele percepute anul acesta la Băile Figa vor fi identice cu cele de anul trecut. Astfel, în ceea ce privește taxa de acces în stațiune, prețul unui bilet de intrare va fi de 20 de lei de luni până joi și de 30 de lei de vineri până duminică. Potrivit primarului, copiii până la 7 ani beneficiază de gratuitate. În ceea ce privește Centrul Legacy, prețul unui bilet este de 60 de lei/zi pentru adulți și de 30 de lei/zi pentru copii.

Prețurile pentru alte facilități sunt următoarele: tobogane – 10 lei/brățară, fitness – 5 lei/oră, jacuzzi – 5 lei/20 minute, saună – 5 lei/20 minute, închiriere teren de fotbal – 50 lei/oră, închiriere teren de tenis – 20 lei/oră.

Stațiunea va fi deschisă zilnic în intervalul orar 08:00 – 21:00.

Complexul Balnear Băile Figa a fost inaugurat în iulie 2010. Stațiunea se întinde pe 15 hectare și este așezată într-o depresiune înconjurată de păduri, la doar 3 km de orașul Beclean. Complexul este administrat de Primăria Beclean, instituție care de-a lungul anilor a făcut în permanență noi investiții pentru dezvoltarea stațiunii, în așa fel încât aceasta să răspundă cât mai mult cerințelor turiștilor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!