Stelian Dolha are un mesaj către directorii care fac politică în vreme de urgență: „Mă ocup personal de ei. Personal!”

stelian dolha

Stelian Dolha a susținut o conferință de presă în care a transmis un mesaj către directorii de deconcentrate care fac politică în această perioadă delicată!

Stelian Dolha: Apel către șefii și adjuncții instituțiilor deconcentrate din județul Bistrița-Năsăud. Dacă în această perioadă au o altă agendă: una politică, una electorală, alta decât situația în care ne aflăm în acest moment, le transmit personal că NU o să le fie confortabil după ce această stare se încheie. Personal le spun asta! La tot ce înseamnă șefi de instituții deconcentrate, adjuncți și personal din instituțiile deconcentrate care în această perioadă au o altă agendă. S-ar putea să fie. Mai sunt cazuri!

Reporter: – Mai exact, să NU pună pe facebook mesaje, ce să NU facă?

Stelian Dolha: – În perioada asta i-aș ruga în primă fază pe toți să-și vadă de atribuțiile lor clare și mai puțină politică! Ei NU au voie să facă politică deloc! Sunt funcționari publici. OK, dacă până acum s-a închis ochii, dar în situația de urgență, când țara e în situație de urgență și tu faci politică, asta NU accept. Dar le transmit prin intermediul d-voastră că după această perioadă, o să mă ocup personal de ei. Personal!

Reporter: – E valabil și pentru cei care fac parte din PNL sau alt partid?

Stelian Dolha: – E valabil pentru toată lumea, indiferent de partidul politic la care d-voastră vă referiți! Vorbim de instituții deconcetrate, de funcționari publici de oameni care au diferite forme de colaborare.

Deși NU a declarat public, Stelian Dolha s-a referit la directorii care preiau agenda PSD-istă, cu referire la starea de urgență!

”Starea de urgență cu care ne confruntăm după 21 de ani de la Mineriadă nu înseamnă raționalizarea alimentelor. Nu are treabă cu armata. Am auzit pe foartă multe lume că intră armata și o să conducă țara. Nu, starea aceasta de urgență nu are treabă cu armata. Nu va fi blocată țara, iar starea de urgență nu înseamnă abuzuri. Dar, în schimb, starea de urgență ne va permite să luăm cele mai bune măsuri pentru gestionarea și prevenirea infecției cu coronavirus”, a mai declarat Stelian Dolha.

error: Content is protected !!