Stelian Dolha: ”Cele aproape 45.000 de voturi înseamnă foarte mult pentru mine, înseamnă tot atâtea dovezi de încredere și susținere”

Cu toate că nu a câștigat președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS, Stelian Dolha, a precizat că cele aproape 45.000 de voturi pe care i le-au acordat alegătorii din județ însemnă foarte mult, motiv pentru care a ținut să mulțumească susținătorilor săi.

Vă mulțumesc pentru votul vostru și pentru toată susținerea de care am avut parte eu și echipa PNL în această campanie și în aceste alegeri! Cele aproape 45.000 de voturi într-o competiție extrem de dificilă înseamnă foarte mult pentru mine, înseamnă tot atâtea dovezi de încredere și susținere! Aceste voturi și suportul fiecăruia dintre voi mă obligă să continui pe linia principiilor pentru care am militat în această campanie și să nu vă dezamăgesc. Vă mulțumesc pentru votul dat echipei noastre de consilieri județeni, care a obținut 12 mandate (pe cifre încă neoficiale). Vă promit că ne vom bate în Consiliul Județean alături de noua echipă de consilieri pentru transparență, pentru proiecte în interesul locuitorilor din Bistrița-Năsăud, care să dezvolte acest județ la modul real, și nu pentru interesul unui grup particular”, a transmis Stelian Dolha.

Deși nu au fost finalizate încă procesele verbale de constatare a rezultatelor alegerilor pentru funcţia de preşedinte de Consiliu Judeţean şi pentru lista de consilieri judeţeni, numărătoarea paralelă indică faptul că Emil Radu Moldovan – candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud, a ieșit învingător, cu peste 50 la sută (circa 65.000 de voturi) din numărul total de voturi valabil exprimate

În Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Alianta pentru Bistrița-Năsăud a obținut 14 mandate de consilieri, PNL – 12 mandate și PMP 4.

error: Content is protected !!