Stelian Dolha este susținut și de Partidul Verde în cursa pentru președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud

Pe ultima sută de metri a campaniei electorale, Partidul Verde Bistrița-Năsăud a anunțat că îl susține la președinția Consiliului Județean pe Stelian Dolha – candidatul Alianței PNL-USR-PLUS pentru această funcție. (PE)

”Interacțiunile profesionale pe care le-am avut în timp cu domnul Bălan Marius, precum și programul bine pus la punct pe care l-am pregătit pentru mandatul la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a convins un partid întreg de valorile pe care le promovez, care contează mult mai mult decât cuvintele. Apreciez susținerea Partidului Verde în această etapă a campaniei, a fost o veste neașteptată, dar justificată, mă bucur că au încredere în mine și în faptul că nu îi voi dezamăgi. Un viitor european al județului Bistrița-Năsăud este și un viitor curat, din punctul de vedere al protecției mediului, iar durabilitatea proiectelor care așteaptă să fie puse în aplicare cât de curând sunt în armonie cu standardele de mediu”, a spus Stelian Dolha.

https://www.facebook.com/StelianDolha/videos/339024264076438/?tn=%2Cd%2CP-R&eid=ARBLTM7nLTDe62lyCgrI7dGRHF6FglDpMZzbb7Guz7o7rQA5DBZ-p9rIdj31UOzhii69uEDVC9d_x4pR
error: Content is protected !!