Stelian Dolha: Îmi asum să sprijin toate lucrările necesare pentru introducerea gazului în comunele din județ

Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, afirmă că dacă va reuși să obțină un mandat la conducerea județului va face demersuri pentru introducerea gazului în toate comunele din Bistrița-Năsăud. (PE)

”Peisajele din Braniștea îmi taie răsuflarea, pentru mine au fost și vor fi mereu deosebite, pentru că sunt un fiu al satului. Mă simt întotdeauna bine primit aici, provin din această comună, viața de aici m-a învățat multe despre responsabilități, despre cum să fii om.

Mă bucur că sprijinul pe care îl găsesc aici în parcursul meu electoral este unul total, necondiționat și, mai ales, nu ține cont de fondul etnic al localnicilor. Iar acest lucru spune multe.

Cunosc foarte bine nevoile din această zonă și știu că dezvoltarea sa implică, fără îndoială, introducerea rețelei de gaz, care lipsește cu desăvârșire și care ar rezolva problema încălzirii gospodăriilor pe timp de iarnă. Îmi asum să sprijin toate lucrările necesare pentru introducerea gazului nu doar aici, ci și în restul comunelor care au atâta nevoie de această schimbare pentru a ușura viața oamenilor”, a spus Stelian Dolha.

https://www.facebook.com/StelianDolha/videos/432053614421792
error: Content is protected !!