Stelian Dolha, decis să revină în politică și să lupte din nou ”în arenă”

Fost prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha se gândește serios să revină în PNL de îndată ce va legislația va permite ca prefectul să fie asumat politic.

Eu nu am spus niciodată că sunt apolitic, cu toate că aceasta era haina pe care trebuia să o îmbrac și cred că m-am comportat ca atare. Dar, din punctul meu de vedere, era absurd să spui că ești reprezentantul Guvernului în teritoriu și să afirmi că ești apolitic. (…) E bine acum. S-a revenit la normalitate, acesta este un pas spre normalitate. Mă bucur că e așa, prefectul și subprefecții vin și pleacă odată cu Guvernul”, a declarat Stelian Dolha într-un interviu pentru N1 TV.

În condițiile în care este decis să revină în politică, Stelian Dolha a fost întrebat dacă ia în calcul o posibilă candidatură la funcția de președinte al Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, deținută în prezent de primarul Ioan Turc.

”E devreme. Nu m-am gândit la o candidatură la președinția Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, dar mă gândesc foarte serios să cobor din nou în arenă și să joc. Asta trebuie să facă un om politic, indiferent că e prefect, parlamentar, primar, viceprimar sau consilier (…) Pe de altă parte, cred că filiala PNL Bistrița-Năsăud are nevoie de Stelian Dolha, pentru că la capitolul comunicare trebuie îmbunătățit partidul. (…) Sunt pregătit să intru în politică și să joc. Asta trebuie să fac, e menirea mea, e rolul meu și dau greutate astăzi la tot ce înseamnă PNL în Bistrița-Năsăud”, a răspuns Stelian Dolha.

error: Content is protected !!