Stelian Dolha, o nouă vizită la compania RAAL, la fabrica din Prundu Bârgăului: ”Mă bucur să văd că se redresează”

Stelian Dolha a efectuat o nouă vizită la compania bistrițeană RAAL, de această dată în calitate de candidat al Alianței PNL-USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. (PE)

”Am făcut o nouă vizită la RAAL, în fabrica din Prundu Bârgăului, la câteva săptămâni după ce, în calitate de prefect, am discutat cu directorul Paul Ilieș, despre variantele propuse de Guvern pentru a proteja angajații firmelor cărora le-a scăzut producția din cauza pandemiei. M-am bucurat să văd că se redresează, compania are din nou comenzi și lucrează aproape de capacitatea obișnuită. Mi-au spus că măsurile cu timp parțial de munca accesate cu sprijinul Guvernului s-au dovedit o gura de oxigen pentru companie. Deci se poate. Le-am spus sa aiba încredere în continuare în noi și în Guvernul României, pentru că setul de măsuri de impulsionare a dezvoltării economice adoptate sau pe cale de adoptare vor fi un adevarat catalizator pentru firme, dar și pentru angajați”, a precizat Stelian Dolha.

Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS a adăugat că a purtat discuții cu angajații companiei și despre alte probleme pe care le întâmpină în calitate de cetățeni ai județului.

”Am mai discutat tot ieri cu angajații și despre alte probleme pe care le întâmpină în calitate de cetățeni ai județului, probleme pe care le cunosc și în rezolvarea cărora o să mă implic după 27 septembrie, iar susținerea de care m-au asigurat acești oameni mi-au demonstrat că lucrurile sunt pe un drum al normalității”, a adăugat Dolha.

error: Content is protected !!