Stelian Dolha: Orașul Beclean are nevoie de o strategie economică de atragere a investitorilor

Becleanul are nevoie de locuri de muncă și mai ales de o strategie economică de atragere a investitorilor, este de părere Stelian Dolha, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. (PE)

”Al doilea oraș din Bistrița-Năsăud nu poate lăsa dezvoltarea economică pe seama exclusivă a mediului de afaceri, ci are nevoie de un proiect inteligent care să stimuleze atragerea investitorilor. Un proiect care să profite de poziționarea cea mai favorabilă din județ față de infrastructura de transport rutier si feroviar și să contribuie la transformarea Becleanului dintr-o zonă de migrație a forței de muncă către marile orase într-un mini pol de dezvoltare județean”, a precizat Stelian Dolha.

Sursa citată afirmă că o astfel de strategie trebuie realizată ținând cont de noile tendințe ale programelor de finanțare în noul exercitiu al UE, într-un parteneriat Consiliul Județean-Primăria Beclean și antreprenori.

Despre aceste proiecte am discutat și alături de candidatul Alianței PNL-USR -PLUS la Primăria Beclean, Bogdan Rusu, și unul dintre cei mai creativi antreprenori din Beclean – Ioan Zăgrean, care este și viitor consilier județean pe lista Partidului Național Liberal, precum și alături de avocatul Cristian Cârlig, membru al viitoarei echipe de consilieri județeni liberali”, a completat Stelian Dolha.

error: Content is protected !!