Stelian Dolha: ”Timpul stagnării pentru Bistrița a luat sfârșit”

stelian dolha pnl

Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, este de părere că Bistrița are nevoie de un suflu nou pentru a putea ajunge un oraș cu adevărat european. (PE)

Bistrița este orașul nostru, al tuturor, și cu siguranță merităm să ne bucurăm de un oraș cu o altă dinamică, cu o dezvoltare pe măsura timpurilor pe care le trăim. Stă numai în puterea noastră să îl transformăm dintr-un câmp al promisiunilor, al administrației lucrurilor făcute pe jumătate și fără viziune într-un oraș cu adevărat european, cu lucrări de calitate și coerente și cu un plan de dezvoltare bine închegat”, a precizat Stelian Dolha, candidatul care zilele acestea s-a aflat printre locuitorii din municipiul Bistrița.

Potrivit liberalului, timpul stagnării pentru Bistrița a luat sfârșit.

”Bistrița și bistrițenii au nevoie de un suflu nou, au nevoie să iasă de sub zodia unei administrații PSD prăfuite, au nevoie să recupereze decalajele față de orașele transilvănene cu administrații liberale devenite motoare de dezvoltare regională. Timpul stagnării pentru Bistrița a luat sfârșit. Să arătăm că și în Bistrița se poate. Că în tot județul Bistrița-Năsăud se poate mult mai mult”, a completat sursa citată.

error: Content is protected !!