Stelian Dolha: Una dintre sarcinile pe care mi le-am asumat din funcția de prefect a fost de a contribui la rezolvarea problemelor de relații cu publicul

Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, salută decizia autorităților de a deschide un punct de lucru al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor în orașul Năsăud. Candidatul liberal afirmă că el însuși a propus acest lucru atunci când era prefect al județului. (PE)

Încă din iarna anului trecut, de când am ocupat funcția de prefect, una dintre sarcinile pe care mi le-am asumat a fost de a contribui la rezolvarea problemelor de relații cu publicul pe care le auzisem înainte de la cetățeni. În principal, am vrut să abordez problema cozilor și termenelor de așteptare de la serviciile de permise și înmatriculări. Am avut inițiativa de a deschide sedii secundare în județ, pentru ca oamenii din zonele rurale să nu se mai deplaseze în municipiu și pentru a evita crearea de cozi, precum și pentru a reduce timpul de așteptare. Acum, în contextul pandemiei, este cu atât mai important să degajăm fluxul de oameni în spațiile închise”, a spus Stelian Dolha.

Sursa citată completează că prin înființarea unui sediu secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor în orașul Năsăud se rezolvă două probleme.

Prin decizia Ministrului Afacerilor Interne, domnul Ion Marcel Vela, am reușit să rezolvăm două probleme cu o singură soluție, deschiderea unui sediu secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor în Năsăud, care va funcționa pentru preluarea dosarelor de înmatriculare. Este important de știut că sediul va fi operaționalizat începând cu data de 22 septembrie și va funcționa două zile pe săptămână, marțea și joia. În cel mai scurt timp se va anunța și locul unde se stabilește sediul, care va fi cel mai probabil la Poliția Orașului Năsăud”, a completat Stelian Dolha.

error: Content is protected !!