Știați că indemnizațiile pt creștere copil se pot obține online? CLICK să vedeți etapele!

Primăria Bistrița a pus la dispoziția cetățenilor o platformă care permite cetățenilor să verifice on-line stadiul în care se află documentele solicitate.

În link-ul de mai jos, puteți vedea care sunt pașii de urmat pentru depunerea on-line a indemnizației de creștere copil! Practic, se accesează site-ul Primăriei Bistrița, secțiunea servicii on-line și astel se poate depune solicitarea.

În video-ul de mai jos puteți vedea care sunt etapele:

Care sunt pașii de urmat!

Serviciul on-line se poate accesa direct pagina de servicii on-line, la adresa www.e-bistrita.ro/cetatean-login

Va fi afișat un mesaj de informare despre posibilitatea accesării serviciilor on-line prin înregistrare pe Platforma de Servicii Publice Electronice.

Apăsați butonul OK.

Puteți alege modul de autentificare în platformă – fie utilizând numele de utilizator, fie CNP / CUI. Vă puteți loga și fără autentificare.

Apoi trebuie să apăsați butonul Conectare și să selectați folderul ASISTENȚĂ SOCIALĂ. Se deschide o nouă pagină în care trebuie să selectați secțiunea Indemnizație pentru Creștere Copil.

Va fi afișat un mesaj de informare cu privire la documentele necesare pentru solicitarea Indemnizației de creștere copil.

Se deschide formularul de cerere care trebuie completat cu datele personale și datele referitoare la domiciliu. După care se apasă butonul Continuă.

Ulterior se completează datele suplimentare solicitate, precum și date referitoare la ceilalți membri ai familiei.

Urmează încărcarea unor documente care trebuie să aibă extensia pdf.

După completarea tuturor datelor solicitate – se bifează căsuțele Termeni și Condiții și Nu sunt robot. Apoi se apasă butonul Trimite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *