Știți schema țigănească, aia cu : „Dă-mi o cană de apă, fă bine? ” Ei bine, o pirandă gravidă a FURAT 6.600 de euro de la niște bătrâni din Livezile. Polițiștii au prins-o și au băgat-o-n arest! Plozii complici i- au fost dați în plasament! Povestea, pe scurt!

O țigancă însoțită de 2 fete au intrat într-o casă din Livezile și au furat 6.600 de euro! Piranda a intrat în casă, cu schema clasică și a cerut o cană de apă. După ce a fost omenită, împreună cu fetele sale, au căutat bani și obiecte de valoare. După ce au găsit 6.600 de euro, țigăncile au dispărut.

 

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, în colaborare cu polițiștii specializați în investigații criminale au efectuat activități specifice pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Astfel, ca urmare a cercetărilor efectuate, la data de 5 aprilie, polițiștii au identificat o femeie de 33 de ani, din Recea Cristur, județul Cluj, bănuită că, împreună cu fiicele ei minore, de 11 și 12 ani, ar fi sustras suma de 6.600 de euro, din locuința unei femei din localitatea Livezile.

Polițiștii au găsit banii ascunși în căruță! Piranda gravidă e-n arestul Poliției și fetele de 11 și 12 ani au fost date-n plasament, provizoriu!

Piranda făcea parte dintr-o trupă de țigani nomazi, care își fac taberele în apropierea comunelor. O parte din bani se aflau în posesia femeii, iar o parte erau ascunși în căruță. 600 de euro i-a cheltuit, dar polițiștii au recuperat 6.000 de euro, bani care au fost restituiți păgubitei.

Femeia în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentată instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cele două minore au fost au fost internate în centrul de primire în regim de urgență Bistrița din cadrul DGASPC Bistrița-Năsăud. Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activități infracționale.

error: Content is protected !!