Suspiciune de omor la Livezile. Bărbat de 51 de ani, găsit decedat

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost găsit, marți după-amiaza, decedat într-un imobil din localitatea Livezile, existând suspiciunea că acesta ar fi fost omorât, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”În această după-masă, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat este în stare de inconștiență, în interiorul unui imobil din Livezile, existând suspiciunea unui omor. În baza sesizării, s-a format o echipă complexă de cercetare formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Criminalistic care s-a deplasat la fața locului, aici fiind identificat cadavrul unui bărbat de 51 de ani. Bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 37 de ani, concubinul fiicei persoanei decedate. Acesta se află în custodia polițiștilor”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

În acest moment polițiștii fac demersuri pentru lămurirea stării de fapt, fiind totodată sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!