Tânăr accidentat de o mașină în Bistrița

Un tânăr de 19 ani a avut, marți, nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost accidentat de un autoturism pe o stradă din municipiul Bistrița.

Accidentul a avut loc pe strada Arțarilor, la fața locului intervenind polițiștii Biroului Rutier și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din Dipșa a surprins și accidentat un tânăr de 19 ani din Bistrița care se deplasa în calitate de pieton. În urma accidentului a rezultat rănirea tânărului acesta necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Victima a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la spital.

Echipajul SMURD a preluat de la locul solicitării un bărbat în vârstă de aproximativ 19 ani. Acesta prezenta un traumatism cranian și un traumatism de membru inferior. A fost stabilizat și evacuat spre UPU SMURD Bistrița“, a transmis și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Conducatorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările în acest caz, urmând să stabilească cauzele și împrejurările producerii accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *