Tânăr bănuit că a furat biciclete în valoare de 25.000 de lei, reținut de polițiști

Un tânăr din Bistrița, bănuit că ar fi furat biciclete în valoare de 25.000 de lei, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, acesta riscând să ajungă în spatele gratiilor.

”Polițiștii au stabilit că, în perioada iunie – noiembrie 2021, de pe raza municipiului Bistrița au fost sustrase 18 biciclete cu o valoare totală de aproximativ 25.000 de lei. A fost identificat și depistat un tânăr de 19 ani din Bistrița, bănuit de comiterea faptelor, reușindu-se totodată recuperarea parțială a prejudiciului, în valoare de 7.700 de lei”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 8 decembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului, el fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și furt calificat.

Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de punere de luare a unei măsuri preventive..

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea întregii activități infracționale și recuperării prejudiciului în totalitate.