Tânăr care ar fi furat mai multe bunuri din sediul unei firme din Bistrița, reținut de polițiști și ulterior arestat preventiv

Un tânăr de 27 de ani din Viișoara a fost reținut și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind cercetat de polițiști într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”Din investigațiile efectuate de către polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 27 de ani din Viișoara, în data de 27 și 28 martie, ar fi pătruns în sediul unei societăți comerciale din Bistriţa. De aici ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv o pereche de schiuri și clăpari, cască de schi, undițe de pescuit, accesorii de pescuit, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 8.000 de lei”, se arată în buletinul Poliției.

La data de 4 aprilie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița au dispus reținerea, pentru o durată de 24 de ore, a bărbatului bănuit de comiterea faptelor.

Astăzi, 5 aprilie, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrița, fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit, urmând documentarea întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!