Tânăr care a încălcat măsura arestului la domiciliu, implicat într-un accident produs la Susenii Bârgăului; el a fost reținut

Un tânăr de 24 de ani din localitatea Ciosa a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit de comiterea mai multor infracțiuni.

”În fapt, la data de 29 octombrie, o femeie din Susenii Bârgăului a sesizat faptul că, în aceeași dimineață, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul acestuia și a intrat în coliziune cu gardul care-i împrejmuiește imobilul, distrugând mai mulți stâlpi din beton, după care a plecat de la fața locului. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale cu sprijinul polițiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic l-au identificat și ulterior l-au depistat pe tânărul bănuit de producerea accidentului. Polițiștii au mai constatat că, deși se afla sub efectul măsurii preventive a arestului la domiciliu, acesta ar fi părăsit locuința. Totodată, ar fi condus un autoturism radiat din circulație, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în localitatea Susenii Bârgăului ar fi produs accidentul rutier soldat cu distrugerea gardului”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii au întocmit dosarul penal pentru săvârșirea infracțiunilor de evadare, punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat și conducere a unui vehicul fără permis de conducere, fiind dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a tânărului din Ciosa.

Acesta este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Biroul Supravegheri Judiciare, în vederea clarificării cauzei sub toate aspectele ei.

ACTUALIZARE

Magistrații Judecătoriei Bistrița au dispus arestarea preventivă a tânărului de 24 de ani, din Ciosa, pe o durată de 30 de zile, acesta fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de evadare, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

error: Content is protected !!