Tânăr care a plecat de acasă și nu s-a mai întors, căutat de familie și Poliție

Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută un tânăr de 26 de ani din Bistrița care a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

”Astăzi, 15 februarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 6 februarie, MUREȘAN DĂNUȚ-LUCIAN a plecat de la locuință și nu a mai revenit. La data plecării acesta era îmbrăcat cu un hanorac cu glugă, purta pantaloni negri cu buzunare laterale din fâș și pantofi sport din pânză. Semnalmente: înălțime de aproximativ 1,85 m, greutate de aproximativ 90 de kg, păr brunet tuns scurt, ochi căprui și barbă scurtă”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *