Tânăr cu permisul anulat, sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, prins la volanul unei mașini

Un tânăr care avea permisul de conducere anulat și care se afla și sub influența alcoolului și a substanțelor interzise a fost prins de polițiști la volanul unei mașini care circula pe DJ 172, prin Mogoșeni, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”La data de 13 februarie, în jurul orei 23:20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au desfășurat activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Drumul Județean 172, în Mogoșeni. Pentru control, în trafic, a fost oprit un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani din Florești. Întrucât șoferul emana halenă, polițiștii au dispus testarea cu aparatul etilotest a acestuia, rezultatul indicat fiind de 0,57 mg/l alcool în aerul expirat. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În urma verificărilor efectuate de către polițiști cu privire la conducătorul autoturismului au constatat faptul că acesta are anulat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice”, se arată în buletinul de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au întocmit pe numele tânărului dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunile de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *