Tânăr decedat într-un incendiu izbucnit între Albeștii Bistriței și Galații Bistriței

Un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața, luni, într-un incendiu care a cuprins un imobil situat între localitățile Albeștii Bistriței și Galații Bistriței, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Astăzi, 6 noiembrie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că la imobilul unui bărbat de 43 de ani, din Albeștii Bistriței, a izbucnit un incendiu. În urma primelor verificări efectuate, în incediu ar fi fost surprins un tânăr de 28 de ani, din Urmeniș, care era îngrijitor la ferma de animale a bărbatului de 43 de ani. Din nefericire, în urma leziunilor suferite, acesta a decedat”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri.

Incendiul a fost găsit în formă generalizată, cuprinsese întreaga construcție formată din casă de locuit și anexă pe o suprafață de cca. 250 mp. La o distanță de circa 20 de metri de casa cuprinsă de flăcări a fost găsit un bărbat, în vârstă de aproximativ 27 – 28 de ani, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului. Din păcate, acesta nu prezenta semne vitale, echipajul de terapie intensivă mobilă fiind nevoit să îi declare decesul la locul solicitării. Pompierii militari au reușit împiedicarea propagării incendiului la o altă anexă și mai departe la o fermă de bovine. Pentru gestionarea situației, au fost mobilizate trei echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere, precum și două echipaje SMURD: terapia intensivă mobilă, precum și un echipaj de prim ajutor SMURD. După finalizarea intervenției, s-a stabilit faptul că incendiul a fost provocat în urma încercării de a pune în funcțiune un sistem de încălzire prin utilizarea unei surse de aprindere (foc deschis)„, a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

În cauză va fi dispusă necropsia, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și distrugere din culpă și continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!