Tânăr din Bistrița Bârgăului, cu dosar penal după ce a condus beat și fără permis corespunzător o motocicletă

Un tânăr din localitatea Bistrița Bârgăului s-a ales cu dosar penal după ce a condus beat și fără permis corespunzător o motocicletă, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”La data de 19 septembrie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu-Bârgăului au oprit pentru control, pe Drumul Județean 172D, pe o stradă din localitatea Prundu Bârgăului, o motocicletă condusă de un tânăr, de 22 de ani, din Bistrița Bârgăului. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul deține permis de conducere, dar nu și pentru categoria de autovehicule pe care a condus-o pe drumurile publice. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *