Tânăr din București, cu dosar penal în urma unui accident produs la Uriu

Un tânăr din București s-a ales cu dosar penal după ce a fost implicat într-un accident de circulație produs, la sfârșitul săptămânii trecute, pe DN 17, în localitatea Uriu, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

”La data de 8 martie, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean au intervenit la un eveniment de circulație semnalat pe Drumul Național 17, în Uriu. La locul accidentului polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un șofer de 33 de ani din București, a surprins și accidentat un pieton de 51 de ani din Uriu, angajat în traversarea părții carosabile. În urma accidentului, bărbatul de 51 de ani a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate la spital. În cadrul activităților specifice desfășurate de către polițiști a rezultat faptul că permisul emis de Republica Moldova al șoferului implicat în evenimentul rutier este suspendat pentru circulația pe teritoriul României. Conducătorul autoturismului a fost testat și cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, se arată în buletinul Poliției.

Polițiștii Compartimentului Rutier al Poliției orașului Beclean au întocmit dosarul penal în acest caz și continuă cercetările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *