Tânăr din Budacu de Jos, reținut pentru furt calificat

Un tânăr de 24 de ani din localitatea Budacu de Jos, bănuit de comiterea unui furt calificat, a fost  reținut de polițiști pentru 24 de ore și riscă să ajungă după gratii. 

”Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că în perioada decembrie 2022 – februarie 2023, tânărul ar fi pătruns prin folosirea de chei potrivite în interiorul unui imobil nelocuit, aflat în construcție. De aici, acesta ar fi sustras mai multe bunuri cauzând un prejudiciu de 5500 de lei și 630 de euro, prejudiciu ulterior recuperat integral de către polițiști”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În urma celor constatate, la data de 1 martie, polițiștii au dispus reținerea pentru o durată de 24 de ore a tânărului, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud. El urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de furt calificat.

error: Content is protected !!