Tânăr din Ciceu Giurgești, prins în timp ce conducea drogat și fără permis o mașină

Un tânăr din localitatea Ciceu Giurgești s-a ales cu dosar penal și este cercetat de polițiști pentru comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier.

În data de 18 mai, pe Drumul Județean 170, în localitatea Ciceu Giurgești, a fost depistat în trafic și oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr de 23 ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv la metamfetamină, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *