Tânăr din Feldru, cercetat penal după ce ar fi accesat ilegal telefonul unei femei și ar fi efectuat tranzacții din contul acesteia către o platformă de jocuri de noroc

Un tânăr de 26 de ani din Feldru este cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

Într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud precizează că bărbatul ar fi accesat ilegal telefonul unei femei și ar fi efectuat tranzacții din contul acesteia către o platformă de jocuri de noroc.

În cadrul probatoriului administrat de către polițiști a reieșit faptul că, în data de 14 octombrie, tânărul de 26 de ani ar fi accesat în mod ilegal un telefon mobil aparținând unei femei, apoi, prin intermediul unei aplicații de online banking, ar fi efectuat 26 de tranzacții frauduloase către o platformă de jocuri de noroc online, cauzând un prejudiciu total în valoare de 1.866 lei”, se arată în comunicatul Poliției.

La data de 17 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au luată față de tânăr măsura reținerii pe o durată de 24 ore, fiind ulterior prezentat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!