Tânăr din județul Cluj, arestat preventiv după ce ar fi agresat un agent de poliție din Bistrița-Năsăud; l-ar fi mușcat pe polițist de un deget

Un tânăr din județul Cluj a fost arestat preventiv și își va petrece următoarele 15 zile după gratii, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii de ultraj. Tânărul l-ar fi agresat pe un agent de poliție din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Dosarul penal în care este cercetat tânărul a fost deschis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița.

La data de 14 martie 2021, în jurul orei 00:30, inculpatul a agresat fizic pe persoana vătămată, agent de poliție în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud – Serviciul pentru Acțiuni Speciale, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu, prin aplicarea unei mușcături la nivelul degetului arătător al mâinii stângi, cauzându-i leziuni traumatice care necesită 2-3 zile de îngrijire medicală pentru vindecare”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Inițial, inculpatul, în vârstă de 26 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrița a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 15 zile a tânărului.

error: Content is protected !!