Tânăr din Năsăud, prins drogat la volanul unei mașini; aparatul drugtest a arătat că acesta consumase metamfetamină

FOTO: arhivă

Un tânăr din orașul Năsăud a fost prins de polițiști în timp ce conducea o mașină deși se afla sub influența drogurilor. El s-a ales cu dosar penal.

 

”La data de 12 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au oprit pentru control, pe raza orașului Năsăud, un autoturism cu numere de Polonia, la volanul căruia se afla un tânăr, de 26 de ani, din localitate. Acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru metamfetamină și a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice. De asemenea, în autoturism se mai aflau încă trei tineri cu vârste cuprinse între 18-27 de ani. Polițiștii au descoperit și ridicat în vederea continuării cercetărilor un plic care conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

error: Content is protected !!